hits

AVHENGIG AV SNAP/INSTA FILTER

Tenke jeg skulle skrive om det nå som jeg først fikk en åpenbaring. Jeg regner med at det ikke bare er jeg som har et rart forhold til snap/ insta filtre. Jeg var på jobbintervju i dag og kjente at energien var på topp så jeg hang litt rundt i Oslo området. Jeg kjente meg energisk, glad og endelig hadde jeg litt stå på vilje! Etter mange dager med tunge studier, nå som semestre snart er ferdig. 

Så kom jeg hjem, tenkte å ta en liten snap å sende til samboer som er på jobb og skrive noe i retningen " produktiv dag", men så var det litt rart, jeg syntes jeg så så fæl ut fra alle vinkler og med ulike lys... så da ble jeg litt irritert på meg selv og tenkte hva kan være grunnen til at jeg syntes jeg ser så rar ut. Også slo det meg, jeg bruker jo stort sett filter mot kontraster og en del snap filtre som gjør farger litt mer flatterende. Huff! Så nå ble jeg litt sur for en ellers så hyggelig dag med jobb intervju, kafé besøk og litt kollektivtrafikk så ble det ødelagt i en fei av at jeg ikke brukte filter... -.- Sånt er så kjipt. 

Får begynne å avvenne meg bruk av filter, haha. Kan ikke ha det sånn, men er så lett å glemme at man bruker så mye filter også ser man seg selv uten også bare æsj.... Har samme opplevelse når man plutselig setter på front cam x) 


Takk for ar du stakk innom bloggen min! 

Ha en super dag videre! #lol #onsdag #filter #produktiv #energi #blogg #samfunn #diskusjon #æsj #platinumbloggen #nei #avhengig 

2 kommentarer

Feit Fyr Faster

19.04.2017 kl.15:43

he he..ja de fleste av oss kjenner vel oss igjen. Men verden ser ikke så verst ut gjennom et lite filter heller da:)

Mina

19.04.2017 kl.22:50

Feit Fyr Faster: Hehe!

Skriv en ny kommentar

Mina

Mina

23, Oslo

Hei og velkommen til min blogg. Har den siste tiden ikke vært så aktiv med bloggen, har fullført Bachelorgraden min og startet på Masterstudie. Min samboer og jeg har flyttet denne høsten så vi har hatt fult kjør! Håper dere liker bloggen min og håper jeg greier å holde meg mer aktiv :) Blogg design inaanjuta.blogg.no

Kategorier

Arkiv