hits

DA PAKKES JULA BORT + LITE JULETRE DRAMA

Da var det på tide å legge bort julen, har ikke hatt så mye julepynt hjemme da jeg ferier jul med min familie og samboeren min feirer jul med sin. Vi har vært sammen i over 5 år nå, men ønsker å holde jula til familie. I den tidligere leiligheten vår var det liten plass og vi hadde ikke så mye julestemning da vi bodde der. I vår nye leilighet trives vi mye bedre og vi kjøpte en julestjerne til å ha i vinduet i år. Ellers har vi en liten LED batteridreven sjuarma stake (kjøpt på Europris) det var et fantastisk bra kjøp for å si det sånn. 

Jeg elsker julen, men føler ikke helt for å pynte så mye i og med at vi bare er to og at begge feirer jul hjemme. Jeg tenker at julepynting og tradisjoner kanskje kommer mer om man har barn selv. 

Juletre drama. I år ble det litt tull med dette treet, vi tenkte at vi skulle kjøpe et plastjuletre som vi kunne ha i noen år fremover. Vi lette etter er som var riktig størrelse da vi ikke har så stor stue. Vi fant et fint et på Clas Ohlson, jeg satte det opp da samboeren min var på besøk hos en kompis. Jeg plugget i kontakta, men det var ikke ledning til den øverste delen, så treet var jo ødelagt, men det var ikke over der for litt etter at jeg hadde satt det opp merket jeg at jeg hadde fått masse små rift i huden og de hovnet opp :O Jeg fikk jo litt panikk for at det var noe skadelig, så jeg sendte melding til samboeren min for å si ifra at jeg hadde jo fått en allergisk reaksjon på hele treet... Så det gikk fort ned igjen og ble levert tilbake etterpå. Heldigvis hadde Clas Ohlson en god retur politikk så vi fikk faktisk pengene tilbake. 

 

For å si det sånn så blir det ikke dratt  inn noe mer platikktre her i huset. Da var julen ned i en eske.
Takk for at du var innom bloggen min ! #platunimbloggen #hverdag #jul #rydde #julenerover #blogg #2018 #newyear #tirsdag #julepynt 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mina

Mina

23, Oslo

Hei og velkommen til min blogg. Har den siste tiden ikke vært så aktiv med bloggen. Jobber med mastergraden min og arbeider ved siden av studiene, så er ikke så aktiv som jeg skulle ønske jeg var. Håper dere liker bloggen min og håper jeg greier å holde meg mer aktiv :) Blogg design inaanjuta.blogg.no

Kategorier

Arkiv