hits

KULE KUPP HOS ZALANDO

Nå som det er salg kan man finne noen gode tilbud og innimellom kan man finne kupp, her er det noen gode kupp man kan gjøre på ulike merkeklær. Jeg sitter mye på nettbutikker, men er ikke alltid jeg føler man kan få tak i noe som er godt nok til å bestille. 

Håper du fant litt inspirasjon til å lete etter gode tilbud. Klikk her for å komme til forsiden på Zalando, (linken er sponset ) eller se i beskrivelsen under bildene dersom du vil direkte til produktene :)Direktelinker; klikk på skriften :)
OBS. Les NB! delen som er nederst på siden for å vite hvorfor noen linker er merket med (*) 

1. Svart brodert topp fra Zalando 179,- før 399,-  (*) 

2. Leggings fra Abercrombie & Fitch hos Zalando 275,- før 549,-  (*) 

3. Skulderveske fra Missguided hos Zalando 149,- før 299,- (*) 

4. Kjole fra mint&berry hos Zalando 199,- før 399,- (*) 

* !NB! Noen av linkene er forbundet med sponsorer disse er merket med (*). Alle produktene vist til i kollasjer og bilder i denne bloggposten vil være merket med direktelink til produktet og hjemmesiden uavhengig om sponset eller ikke. Jeg viser kun til produkter jeg liker og er ikke påvirket på noen måte av utestående leverandør/produkter, jeg får ikke tilsendt gratis produkter av dette; kun noen mynter dersom du klikker eller handler. Takk for at du er innom bloggen min og takk for forståelsen. Jeg jobber hardt for å lage en blogg som gjenspeiler det jeg liker av mote- og interiørblader + inspirasjon fra instagram og andre blogger. Dersom du lurer på noe i forhold til mine etiske valg av afillierte produkter eller sponsorer og hvordan jeg arbeider se innlegget som er merket som FAQ på bloggens ARKIV/INNHOLD (Innlegget blir lagt ut i løpet av de neste dagene) 

#blogg #spons #platinumbloggen #hverdag #mote #zalando #inspirasjon #klær #kupp #tilbud #januarsalg #januar 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mina

Mina

23, Oslo

Hei og velkommen til min blogg. Har den siste tiden ikke vært så aktiv med bloggen. Jobber med mastergraden min og arbeider ved siden av studiene, så er ikke så aktiv som jeg skulle ønske jeg var. Håper dere liker bloggen min og håper jeg greier å holde meg mer aktiv :) Blogg design inaanjuta.blogg.no

Kategorier

Arkiv