hits

NYE PRODUKT ØNSKER /JANUAR/

Selvom det akkurat har vært gavehøytid er det alltid slik at jeg får noe penger av eldre slektninger som ikke helt vet hva de skal handle. Så derfor er slagshøtiden nå i januar en grei mulighet til å handle inn noen varer man kunne tenkt seg. Jeg vet ikke med dere, men for min del har jeg faktisk siklet en del på disse dekslene fra iDealof Sweden (link- * spons). Ellers har jeg sett en del på forlovelsesringer i det siste sammen med samboeren min såklart, men tanken på å går rundt med ring har jeg ikke vent meg til enda. Så da tenkte jeg at jeg fikk kjøpe noe som kunne minne om en forlovelsesring og prøve å se om det er noe jeg kan gå rundt med. Har aldri vært en person som liker å gå med smykker, tar dem alltid av og legger de litt rundt om kring. En gang på julebordet med min tidligere jobb så la jeg faktisk igjen øredobbene mine ved bordet -.- fant dem aldri igjen... Jeg har ønsket meg Calvin Klein undertøy i flere år nå, men på grunn av mye stress og andre ting (som jeg skal skrive om i bloggen senere) så gikk jeg opp nesten 12 kg på noen år og har hatt vansker med å gå ned i vekt igjen. Etter noen måneder med ny leilighet har jeg prellet av meg drøyt 9 kg !! YEY.
Lyseblått deksel fra iDealofSweden - 299,- (*)

Ring fra Bjørklund pris nå 498,- førpris 798,- 

BH fra Calvin Klein hos Zalando.no 449,- (*) 

Takk for at du var innom bloggen min i dag, håper å se deg igjen :) Ha en fin dag videre!! 

* !NB! Noen av linkene er forbundet med sponsorer gjennom en tredjepart, disse er merket med (*). Alle produktene vist til i kollasjer og bilder i denne bloggposten vil være merket med direktelink til produktet og hjemmesiden uavhengig om sponset eller ikke. Jeg viser kun til produkter jeg liker og er ikke påvirket på noen måte av utestående leverandør/produkter. Takk for at du er innom bloggen min. Jeg jobber hardt for å lage en blogg som gjenspeiler det jeg liker av mote- og interiørblader + inspirasjon fra instagram og andre blogger. Dersom du lurer på noe i forhold til mine etiske valg av afillierte produkter eller sponsorer og hvordan jeg arbeider se innlegget som er merket som FAQ/INFORMASJON på bloggens ARKIV/INNHOLD. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mina

Mina

23, Oslo

Hei og velkommen til min blogg. Har den siste tiden ikke vært så aktiv med bloggen. Jobber med mastergraden min og arbeider ved siden av studiene, så er ikke så aktiv som jeg skulle ønske jeg var. Håper dere liker bloggen min og håper jeg greier å holde meg mer aktiv :) Blogg design inaanjuta.blogg.no

Kategorier

Arkiv