hits

MINE TOPP FILMER OG SERIER FRA NETFLIX

Dette er noe for deg som har sett det aller meste, jeg har sett alt av det mainstreame som er; så derfor lager jeg en liste over serier og filmer som du kanskje ikke har sett så mye på. 

Jeg og samboeren min har nå hatt Netflix i noen år, ofte kommer det og går en del filmer og serier. I og med at det er mange filmer og serier som blir slettet etter hvert så tenkte jeg å lage en liste over mine topp valg fra strømmetjenesten Netflix. 

Ofte ser jeg på serier eller filmer når jeg skal kose meg, eller for å ha noe i bakgrunnen når jeg jobber med skole eller rydder og vasker. 

Før så jeg mye på det mange anser som thriller eller skrekk, men etter at jeg gikk igjennom en periode med meg selv valgte jeg å gå for mer lystige og positive serier og filmer. Jeg fant ut at man gjerne trekker til seg mye negativ energi fra det man ser på og det påvirket livskvaliteten min mye. Jeg begynte å se på mer drama og komedier, men det jeg ser desidert mest på er barnefilmer/Familiefilmer. 
 

TOPP SERIER/ TV-SERIER

 1. Rupauls Drag Race (Underholdning) 
 2. Skin Wars (Underholdning) 
 3. My Little Pony (Barn) 
 4. Riverdale (Drama) 
 5. Scream (Drama) 
 6. Stranger Things (Action/ Fiksjon) 

TOPP FILMER 

 1. Brides maids (Komedie) 
 2. Jönssonligan - den perfekta stöten (Action) 
 3. Chips (Komedie) 
 4. White Chicks (Komedie) 
 5. Zootropolis (Komedie/Familiefilm) 
 6. Shrek filmene (Komedie/Familiefilm) 

Takk for at du var innom bloggen min i dag, kom gjerne med noen forslag til gode filmer eller serier i kommentarfeltet dersom du ønsker å dele! 

 

 

#film #serier #toppvalg #hverdag #netflix #underholdning #forslag #blogg #platinumbloggen #tips #familiefilmer #filmguide #serieguide 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mina

Mina

23, Oslo

Hei og velkommen til min blogg. Har den siste tiden ikke vært så aktiv med bloggen. Jobber med mastergraden min og arbeider ved siden av studiene, så er ikke så aktiv som jeg skulle ønske jeg var. Håper dere liker bloggen min og håper jeg greier å holde meg mer aktiv :) Blogg design inaanjuta.blogg.no

Kategorier

Arkiv